Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Nový obecný rozhlas ROZaNA

Rozhľadňa Nižná Boca

Vážení spoluobčania, obec Nižná Boca zavádza nový systém informovania obyvateľov. Pôvodný obecný rozhlas nahradí moderný informačný systém ROZaNA. Ak ste nestihli hlásenie obecného rozhlasu, prípadne sa nachádzate na mieste, kde nie je miestny rozhlas privedený, máme pre vás novú aplikáciu ROZaNA, vďaka ktorej môžete dostávať hlásenia rozhlasu kedykoľvek a kdekoľvek priamo do mobilného telefónu. Jednoducho si stiahnite aplikáciu ROZaNA do svojho mobilu (návod nižšie) a dostávajte upozornenia na každý oznam.

Hlásenia obecného rozhlasu si odteraz môžete vypočuť aj na webstránke systému ROZaNA, a to bez nutnosti sťahovania aplikácie. Odkaz na túto stránku vždy nájdete v pravom bočnom paneli v časti Obecný rozhlas (pod úradnými oznamami).

Inštalácia aplikácie ROZaNA

Aplikáciu ROZaNA si môžete stiahnuť priamo do svojho mobilného telefónu. Pre zariadenia s operačným systémom Android ju nájdete v obchode Google Play, pre iPhone zariadenie je k dispozícii v obchode App Store. Ak vlastníte mobilné zariadenie značky Huawei, aplikáciu si stiahnite z obchodu AppGallery.

Registrácia do systému ROZaNA

Návod, ako sa registrovať, nájdete priamo v aplikácii, na webstránke systému ROZaNA alebo vo videách na YouTube (videá nájdete aj nižšie).

Registrácia v systéme Android

Registrácia v systéme iOS